• הודליה כצמן

עוגיות שקדים ותפוזים איטלקיות


עוגיות שקדים ותפוזים

מצרכים:

1 1/2 כוסות קמח כוסמין או שיפון מלא

2 כוסות קמח שקדים

1/4 כוס אבקת קקאו אורגנית

1 כף אבקת אפיה ללא אלומיניום

1/4 כוס סוכר קוקוס

1/4 כוס סירופ קוקוס או מייפל

1/2 כוס מיץ תפוזים טבעי

גרידה מ1 תפוז

1 כפית תמצית וניל

2 כפיות קינמון טחון

1 כפית מוסקט טחון

1 כפית אניס טחון

1/4 כפית ג׳ינג׳ר טחון

1/4 כפית ציפורן טחון

1/4 כפית פלפל אנגלי טחון

1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים

1/2 כוס שוקולד צ׳יפס

אופציה: 1/2 כוס צימוקים

לציפוי:

100 גרם שוקולד מריר מומס

אופן הכנה:

בתוך מעבד מזון מערבבים את הקמחים, הסוכר קוקוס, אבקת האפיה, הקקאו והתבלינים.

מוסיפים את שאר המצרכים חוץ מהשוקולד צ׳יפס והאגוזים ומערבבים לבצק אחיד.

מוסיפים את האגוזים, השוקולד צ׳יפס והצימוקים ומערבבים בעזרת כף עץ.

יוצרים כדורים בגודל של כף עץ ומסדרים על נייר אפיה עם מרווחים. מחממים תנור ל180 מעלות ואופים במשך 15-20 דקות או עד שהעוגיות מזהיבות.

ממיסים שוקולד מריר ומצפים את העוגיות.


#עוגיות #שוקולד #תפוז #כוסמין #שקדים