• הודליה כצמן

עוגת דלעת בננה, מולסה ושוקולד צ׳יפס


מצרכים:

2 בננות בשלות מעוכות לפירה

1 כוס פירה דלעת מבושלת / על אדים

½ כוס מולסה

¼ כוס סוכר קוקוס

2 ביצי חופש אורגניות

1/3 כוס שמן זרעי ענבים / זית

1 כף תמצית וניל טהורה

1 כוס קמח שיבולת שועל

½ כוס קמח כוסמין / שיפון מלא

½ 1 כפיות אבקת אפיה ללא אלומיניום

¼ כוס שוקולד צ׳יפס

1 כפית קינמון טחון

תבלינים אופציונאליים שגם עובדים מעולה ביחד:

¼ כפית מוסקט טחון

¼ כפית ציפורן טחון

½ כפית הל טחון

1 כפית כוסברה טחונה

1 כפית אניס טחון

לקישוט:

אגוזי מלך

שוקולד צ׳יפס

סוכריות ליקריץ

אופן הכנה:

1. טורפים את הביצים.

2. מוסיפים את הבננה המעוכה, הפירה דלעת, המולסה, הסוכר קוקוס, השמן והוניל וממשיכים לטרוף.

3. בקערה נפרדת מערבבים את הקמחים עם התבלינים ואבקת האפיה.

4. מאחדים את התערובות.

5. משמנים תבנית אינגליש קייק ומעבירים לתוכה את הבלילה.

6. מפזרים מעל שוקולד צ׳יפס ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, אופים במשך 30-40 דקות או עד שקיסם יוצא לח עם פירורים.

#עוגות