• הודליה כצמן

מאפינס שקדים ותות ללא גלוטן מקמח שקדים


מצרכים ל-10-12 יחידות:

2 כוסות קמח שקדים

1/2 כוס שמן זית / כל שמן בריא אחר

4 כפות סירופ אגבה / מייפל

2 ביצי חופש אורגניות

1/2 כוס משקה שקדים

2 כפיות אבקת אפיה ללא אלומיניום

1 כוס תות טרי פרוס לקוביות קטנות

1/4 כוס שקדים מולבנים / קצוצים לקישוט

אופן הכנה:

1. טורפים את הביצים יחד עם השמן והסירופ.

2. מוסיפים את המשקה שקדים ומערבבים.

3. מוסיפים את הקמח שקדים ואבקת האפיה וממשיכים לערבב.

4. מפזרים את התותים (ללא המיץ של התותים) לתוך התערובת ומערבבים בעזרת כף עץ.

5. יוצקים את הבלילה לתוך תבניות מאפינס עד כ-1 ס״מ מגובה התבנית, ומקשטים עם שקדים מלמעלה.

6. מכניסים את המאפינס לתוך תנור שחומם מראש ל-160 מעלות ואופים במשך 15 דקות עד שקיסם יוצא לח עם פירורים.

-

#מאפינס

© כל הזכויות שמורות להודליה כצמן 2017

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

חפשו את המתכונים הבריאים והטעימים שלי גם ב: