Babycare_icon.png
Bmyguest.png
Bfit.png
Book_Banner1.jpg

קרפ תפוחי אדמה וקמח כוסמין

June 18, 2019

 

היום בא לי לשחזר ארוחת בוקר טעימה ומיוחדת שהגישו לנו בנורמנדי בעיירה קטנה בשם Villedieu.

מה שמיוחד בקרפים האלה שהם מבצק תפוח אדמה, והשילוב עם ביצת העין / הסלמון מעל פשוט מושלם. 

.

אז מה צריך?

1/2 כוס קמח כוסמין

1 כוס משקה קשיו / שקדים

2 ביצי חופש אורגניות

1 כוס פירה תפוח אדמה

1 כף בצל מגורד

 

אופן הכנה:

מערבבים את כל המרכיבים, יוצקים על מחבת חמה ומטגנים משני הצדדים.

 

 

 

הקרפ המקורי בנורמנדי

 

 

 

Please reload

וופל בלגי עם יוגורט וקמח עדשים

October 19, 2019

פנקייק תבלינים לחורף עם קמח שיבולת שועל וקינואה

October 19, 2019

גרנולה פשתן, קינואה, אגוזים ופירות יער

September 9, 2019

1/2
Please reload

© כל הזכויות שמורות להודליה כצמן 2017

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

חפשו את המתכונים הבריאים והטעימים שלי גם ב: