Babycare_icon.png
Bmyguest.png
Bfit.png
Book_Banner1.jpg

עוגת פיסטוק, מייפל וקליפת תפוז

January 15, 2018

 

במיוחד לכבוד הSaint Patrick's Day שחל השבוע, החלטתי להכין את העוגה המדהימה הזאת לכל חבריי אשר חוגגים את החג. והכוכבת של הערב קיבלה המון מחמאות אני חייבת לציין.

 

מה צריך?

1/3 כוס ועוד 4 כפיות שמן זית איכותי

1/3 כוס ועוד 4 כפיות מיץ מתפוז סחוט

1/2 כוס סירופ מייפל

1/4 כוס סוכר קוקוס

4 ביצים אורגניות

1 כוס פיסטוק טבעי (טחון לאבקה)

1/3 כוס קמח שקדים

1/3 כוס קמח כוסמין לבן

קליפה מגוררת מ-1 תפוז 

1 כפית תמצית וניל

1 כפית קינמון

1/2 כפית אניס טחון

1/4 כפית ציפורן טחון

1/2 כוס פיסטוק שלם / חצאים

1/4 כוס קליפת תפוז מיובשת

 

אופן הכנה:

1. טוחנים את הפיסטוק לאבקה. מוסיפים את השקדים, סוכר הקוקוס, התבלינים והקמח כוסמין ומערבבים. 

2. בקערת מיקסר מערבלים את השמן זית, המיץ תפוזים, המייפל, הוניל וקליפת התפוז.

3. מעבירים את תערובת הקמחים לתוך קערת המיקסר, ומאחדים. 

4. מוסיפים את הביצים אחת אחת בכל פעם, ומערבבים היטב לאחר כל הוספה.

5. מוציאים את הקערה מהמיקסר, מוסיפים את הפיסטוק והקליפת תפוז ומערבבים בעזרת כף עץ.

6. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, במשך כ-40-45 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים.

* העוגה בתנור תופחת ממש יפה, אבל לאחר שמוציאים אותה היא תוריד מהגובה, ותהפוך להיות מעט לחה.

 

 

 

 

Please reload

וופל בלגי עם יוגורט וקמח עדשים

October 19, 2019

פנקייק תבלינים לחורף עם קמח שיבולת שועל וקינואה

October 19, 2019

גרנולה פשתן, קינואה, אגוזים ופירות יער

September 9, 2019

1/2
Please reload

© כל הזכויות שמורות להודליה כצמן 2017

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

חפשו את המתכונים הבריאים והטעימים שלי גם ב: