Babycare_icon.png
Bmyguest.png
Bfit.png
Book_Banner1.jpg

מתכון לפפנאש - סופגניה רומנית מתוקה

December 12, 2018

 

מצרכים:

500 גרם גבינת ריקוטה / מסקרפונה

100 גרם סוכר קוקוס / קנים אורגני

350 גרם קמח כוסמין לבן

2 ביצי חופש אורגניות

1 שקית סוכר וניל 1 / 1 כפית תמצית וניל

1 כפית סודה לשתיה

קורט מלח

שמן קוקוס לטיגון

 

למילוי:

ממרח חלבה / חמאת בוטנים / ריבת פירות יער

פטל

אוכמניות

 

אופן הכנה:

1. מערבבים את הגבינה, הסוכר, הקמח, המלח, הסודה והוניל.

2. מוסיפים את הביצים בהדרגה וממשיכים לערבב.

3. משמנים תבנית אפיה עם שקעי דונאטס או מאפינס עגולים ויוצקים את הבצק לתבנית. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 25-30 דקות או עד שהמאפים מזהיבים ואפויים בפנים.

 

 

 

 

 

 

Please reload

וופל בלגי עם יוגורט וקמח עדשים

October 19, 2019

פנקייק תבלינים לחורף עם קמח שיבולת שועל וקינואה

October 19, 2019

גרנולה פשתן, קינואה, אגוזים ופירות יער

September 9, 2019

1/2
Please reload

© כל הזכויות שמורות להודליה כצמן 2017

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

חפשו את המתכונים הבריאים והטעימים שלי גם ב: