Babycare_icon.png
Bmyguest.png
Bfit.png
Book_Banner1.jpg

סופגניית Krofne אלבניות אפויות עם אוריאו

November 25, 2018

 

מצרכים:

½ כוס חלב חם

4 כפיות סוכר קנים אורגני

50 גרם שמרים יבשים

1 ק״ג קמח כוסמין

2 כפיות מלח

100 גרם שמן קוקוס מומס

4 חלמונים

2 כפות רום או קוניאק

1 גרידת תפוז

1 גרידת לימון

1 כפית תמצית וניל

 

למילוי קרם אוריאו:

2 חבילות עוגיות אוריאו קרם לבן/שוקולד

 

לציפוי:

אבקת סוכר

עוגיות אוריאו

 

אופן הכנה:

  1. מערבבים את החלב החם עם 2 כפיות סוכר קנים והשמרים ומניחים בצד ל-15 דקות.

  2. בתוך קערת מיקסר מערבבים את הקמח, המלח, תערובת השמרים והקוקוס המומס.

  3. מוסיפים את החלמונים בהדרגה תוך כדי ערבול.

  4. מוסיפים 2 כפיות סוכר קנים, את הרום, גרידת התפוז והלימון והוניל וממשיכים לערבב את הבצק במשך 10 דקות.

  5. מעבירים למשטח עבודה מקומח ולשים את הבצק עד שהוא רך ואחיד ואינו נדבק לידיים.

  6. יוצרים כדור מהבצק ומניחים לתוך קערה משומנת, מכסים עם ניילון נצמד ומניחים במקום חמים ולח. (אני אוהבת להדליק מזגן על חום בימים קרירים ולכסות את הבצק עם שמיכה עבה).

  7. לאחר שעה וחצי – שעתיים הבצק יכפיל את עצמו.

  8. יוצרים כדורים בגודל הרצוי ומסדרים על תבנית עם נייר אפיה עם רווחים של 10 ס״מ ביניהם. מברישים בביצה.

  9. מכסים עם מגבת ומניחים להתפחה נוספת של 20-30 דקות.

  10. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ואופים במשך 15-20 דקות או עד שהסופגניות תופחות ומזהיבות.

  11. להכנת המילוי: מגרדים את הקרם מהעוגיות ומחממים בתוך קערת מיקרו. ממלאים שק זילוף ומזלפים לתוך הסופגניות.

  12. מקשטים עם עוגיות אוריאו ואבקת סוכר מעל.

 

 

 

 

 

Please reload

וופל בלגי עם יוגורט וקמח עדשים

October 19, 2019

פנקייק תבלינים לחורף עם קמח שיבולת שועל וקינואה

October 19, 2019

גרנולה פשתן, קינואה, אגוזים ופירות יער

September 9, 2019

1/2
Please reload

© כל הזכויות שמורות להודליה כצמן 2017

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

חפשו את המתכונים הבריאים והטעימים שלי גם ב: