Babycare_icon.png
Bmyguest.png
Bfit.png
Book_Banner1.jpg

מאפינס גבינה וחמוציות מקמח כוסמין

December 18, 2018

 

מצרכים:

½ כוס קמח כוסמין לבן

½ כוס קמח שיפון

½ כוס קמח כוסמת ירוקה

או 1 וחצי כוסות קמח כוסמין / שיפון

½ כפית אבקת אפיה ללא אלומיניום

½ כוס שמן קוקוס

½ כוס סירופ אגבה / מייפל

½ כוס קרם קוקוס

½ כוס גבינה לאפיה / טבורוג

3 ביצים

1 כפית תמצית וניל

½ כוס חמוציות קפואות / מיובשות (או גם וגם)

לקישוט: קרם מסקרפונה

 

אופן הכנה:

  1. בתוך קערה מערבבים את הקמחים ואבקת האפיה.

  2. בתוך סיר בישול קטן ממיסים את השמן קוקוס על אש קטנה.

  3. מוסיפים את הקרם קוקוס והגבינה ומערבבים עד לקבלת קרם לבן חלק ללא גושים.

  4. מורידים מהאש ומצננים.

  5. טורפים את הביצים עם תמצית הוניל והאגבה ומשאירים בצד.

  6. מעבירים את תערובת הקוקוס והגבינה לתוך קערת מיקסר ומקציפים במשך 10 דקות.

  7. מוסיפים את תערובת הביצים תוך כדי ערבול.

  8. מוסיפים את תערובת הקמחים תוך כדי ערבול.

  9. מוסיפים את ההחמוציות ומערבבים בעזרת כף עץ.

  10. משמנים תבניות קאפקייקס או תבנית אינגליש קייק ומעבירים לתוכה את הבלילה.

  11.  אופים בחום של 175 מעלות במשך 20 דקות או עד שקיסם יוצא לח עם פירורים.

  12. מקשטים עם קרם מסקרפונה ומגישים.

 

 

 

 

Please reload

וופל בלגי עם יוגורט וקמח עדשים

October 19, 2019

פנקייק תבלינים לחורף עם קמח שיבולת שועל וקינואה

October 19, 2019

גרנולה פשתן, קינואה, אגוזים ופירות יער

September 9, 2019

1/2
Please reload

© כל הזכויות שמורות להודליה כצמן 2017

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

חפשו את המתכונים הבריאים והטעימים שלי גם ב: