Babycare_icon.png
Bmyguest.png
Bfit.png
Book_Banner1.jpg

לביבות קישואים מקמח שיבולת שועל

December 12, 2018

 

מצרכים:

2 קישואים

1 בצל בינוני

2 ביצים 

2-3 כפות קמח שיבולת שועל ללא גלוטן / כל קמח בריא אחר

1/2 כפית אבקת אפיה ללא אלומיניום

1 כפית אבקת מרק

מלח ופלפל לפי הטעם 

  1. אופן הכנה:

  2. לגרד את הקישואים על פומפיה עבה.

  3. לסחוט ולסנן את הקישואים לפני השימוש.

  4. בצל בינוני לחתוך לקוביות קטנות ולטגן עם קצת שמן עד שהופך לשקוף. לצנן.

  5. בקערה יש לערבב את הבצל יחד עם הקישואים, ביצים, מלח ופלפל לפי טעם.

  6. בקערה נפרדת לערבב את הקמח ואבקת האפיה ולהוסיף לתערובת הקישואים. לערבב ואם הבצק דליל מדי ניתן להוסיף עוד קמח.

  7. לחמם מחבת ולטגן משני צדדים עד להזהבה. 

  8. אופציה: לטגן מעט ולאפות בתנור ב180 מעלות.

 

 

 

Please reload

וופל בלגי עם יוגורט וקמח עדשים

October 19, 2019

פנקייק תבלינים לחורף עם קמח שיבולת שועל וקינואה

October 19, 2019

גרנולה פשתן, קינואה, אגוזים ופירות יער

September 9, 2019

1/2
Please reload

© כל הזכויות שמורות להודליה כצמן 2017

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

חפשו את המתכונים הבריאים והטעימים שלי גם ב: