Babycare_icon.png
Bmyguest.png
Bfit.png
Book_Banner1.jpg

תבשיל כרוב על מחבת

February 1, 2018

 

 

מצרכים:

1 בצל גדול

1 ראש כרוב

1/2 לימון

פחית קטנה של רסק עגבניות

1/2 כוס שמן זית

1/2 כוס מים

 

אופן הכנה:

1. שופכים את השמן לתוך סיר.

2. מטגנים את הבצל הפרוס לקוביות עד שהופך לשקוף.

3. חותכים את הכרוב לרצועות דקות וזורקים לתוך הסיר.

4. מוסיפים 1/2 כוס מים ומטגנים על אש קטנה במשך 20-30 דקות עד שהמים מתאדים והכרוב מתחיל לקבל צבע חום.

5. מוסיפים את המלח, הפלפל והרסק עגבניות והמיץ לימון לפי הטעם.

 

Please reload

וופל בלגי עם יוגורט וקמח עדשים

October 19, 2019

פנקייק תבלינים לחורף עם קמח שיבולת שועל וקינואה

October 19, 2019

גרנולה פשתן, קינואה, אגוזים ופירות יער

September 9, 2019

1/2
Please reload

© כל הזכויות שמורות להודליה כצמן 2017

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

חפשו את המתכונים הבריאים והטעימים שלי גם ב: