Babycare_icon.png
Bmyguest.png
Bfit.png
Book_Banner1.jpg

בראוניז מקמח קוקוס ללא גלוטן

March 4, 2018

 

 

 

מצרכים:

1/3 כוס קמח קוקוס מנופה

4 ביצי חופש אורגניות XL 

1/2 כוס שמן זרעי ענבים / כל שמן בריא אחר

1/4 כוס קקאו אורגני

70 גרם שוקולד מריר 85% מומס

1/2 כוס סוכר קוקוס 

1 כפית מחית וניל אורגנית

1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים 

1/4 כוס קוקוס טחון

* אפשרות: כפית אספרסו טחון

 

אופן הכנה:

1. בתוך קערת מיקסר מערבבים את הקקאו, השוקולד המומס, השמן, הוניל והסוכר קוקוס (וגם האספרסו).

2. מוסיפים את הביצים אחת אחת ומערבלים. 

3. מוסיפים את הקמח קוקוס המנופה והאגוזים ומערבבים בעזרת כף. 

4. יוצקים את הבלילה לתוך תבנית משומנת (20 ס״מ מרובעת), ומכניסים לתנוק שחומם מראש ל-150 מעלות. אופים במשך 20-25 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא לח עם פירורים.

 

 

 

 

 

 

Please reload

וופל בלגי עם יוגורט וקמח עדשים

October 19, 2019

פנקייק תבלינים לחורף עם קמח שיבולת שועל וקינואה

October 19, 2019

גרנולה פשתן, קינואה, אגוזים ופירות יער

September 9, 2019

1/2
Please reload

© כל הזכויות שמורות להודליה כצמן 2017

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

חפשו את המתכונים הבריאים והטעימים שלי גם ב: