Babycare_icon.png
Bmyguest.png
Bfit.png
Book_Banner1.jpg

עוגת קינמון

 

מצרכים:

2 כוסות קמח כוסמין או חיטה מלאה 

1 כוס סוכר קנים אורגני

1 כפית אבקת אפייה ללא אלומיניום

1/2 כפית מלח

1 ורבע כוס קרם קוקוס 17% שומן

1 כפית תמצית וניל טהורה

1 ביצה אורגנית

1/4 כוס שמן זרעי ענבים 

 

למלית הקינמון:

1 כף קינמון טחון

1/2 כוס סוכר

* אפשרות: להוסיף צימוקים

 

לזיגוג:

1/4 כוס אבקת סוכר (עדיף אבקת קוקוס)

2 כפיות חלב שקדים

1/4 כוס פקאן קצוץ

 

* לגרסה הפשוטה יותר אפשר להמיר: את הקמח בקמח חיטה, סוכר קנים לסוכר רגיל, במקום קרם קווס להשתמש בשמנת מתוקה, במקום שמן ענבים שמן קנולה או חמניות, ובמקום חלב שקדים בחלב רגיל.

 

אופן הכנה:

1. מחממים תנור ל - 180 מעלות. משמנים תבנית אינגליש קייק.

2. מערבבים את הקמח, 1 כוס הסוכר, אבקת האפייה, המלח, השמנת או הקרם קוקוס, הביצה, הוניל והשמן.

3. בקערה נוספת מערבבים את הקינמון וחצי כוס הסוכר הנותר והצימוקים.

4. יוצקים מחצית הבלילה לתבנית ומפזרים מחצית מכמות הקינמון.

5.יוצקים מעל את הבלילה הנותרת ומפזרים את הסוכר והקינמון הנותרים.

5. באמצעות שיפוד או סכין יוצרים מערבולת בתוך הבלילה.

6. אופים במשך 45-50 דקות או עד קיסם יוצא נקי.

7. לזיגוג: מערבבים את אבקת הסוכר עם החלב ומצפים את העוגה, מפזרים מעל את הפקאן הקצוץ.

אחרי שהעוגה מתקררת מאחסנים במיכל אטום. 

 

 

 

תגיות:

Please reload

וופל בלגי עם יוגורט וקמח עדשים

October 19, 2019

פנקייק תבלינים לחורף עם קמח שיבולת שועל וקינואה

October 19, 2019

גרנולה פשתן, קינואה, אגוזים ופירות יער

September 9, 2019

1/2
Please reload

© כל הזכויות שמורות להודליה כצמן 2017

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

חפשו את המתכונים הבריאים והטעימים שלי גם ב: