Babycare_icon.png
Bmyguest.png
Bfit.png
Book_Banner1.jpg

עוגת קינואה קפה ושוקולד

March 11, 2019

 

מצרכים:

3/4 כוס קמח קינואה

1/2 כוס קמח שקדים

1/2 כוס קמח כוסמין מלא / שיפון מלא

1 כוס סוכר קוקוס

3/4 כוס אבקת קקאו אורגני

2 כפיות סודה לשתיה

1 כפית אבקת אפיה ללא אלומיניום

2 ביצי חופש אורגניות

1/2 כוס שמן זית / זרעי ענבים

1 כוס קרם קוקוס

1 כוס קפה חזק פושר

1 כפית תמצית וניל

1/2 כפית קינמון טחון

 

אופן הכנה:

1. בתוך קערת מיקסר מערבבים את הקמחים, הקקאו, אבקת האפיה, הסודה, הקינמון והסוכר.

2. מוסיפים את הביצים, השמן, קרם הקוקוס, הקפה והוניל ומערבלים במשך 3-4 דקות עד לקבלת בלילה אחידה בלבד.

3. משמנים תבנית אפיה מרובעת או עגולה 20 ס״מ ויוצקים לתוכה את הבלילה.

4. אופים בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות במשך 30-35 דקות או עד שקיסם יוצא לח עם פירורים.

5. מגישים חם.

 

 

 

 

 

תגיות:

Please reload

וופל בלגי עם יוגורט וקמח עדשים

October 19, 2019

פנקייק תבלינים לחורף עם קמח שיבולת שועל וקינואה

October 19, 2019

גרנולה פשתן, קינואה, אגוזים ופירות יער

September 9, 2019

1/2
Please reload

© כל הזכויות שמורות להודליה כצמן 2017

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

חפשו את המתכונים הבריאים והטעימים שלי גם ב: