Babycare_icon.png
Bmyguest.png
Bfit.png
Book_Banner1.jpg

פאי בראוניז שוקולד עם סוכר קוקוס וקמח כוסמין

October 19, 2019

 

מצרכים:

85 גרם שמן קוקוס מומס

70 גרם שוקולד מריר 70% מומס

1/2 כוס סוכר קוקוס

1/4 כוס סירופ לתת אורז / מייפל / סירופ קוקוס / אגבה

1 כפית תמצית וניל טהורה

3 ביצי חופש אורגניות

1/4 כוס קמח כוסמין לבן

1/4 כוס קמח כוסמין מלא

1/2 כוס אבקת קקאו אורגני

1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים גס

 

אופן הכנה:

  1. בתוך קערת מיקסר מערבבים את הקמחים ואבקת הקקאו. 

  2. מוסיפים את השמן קוקוס המומס והביצה וממשיכים לערבב.

  3. מוסיפים בהדרגה את שאר המצרכים חוץ מהשוקולד והאגוזים.

  4. יוצקים בזהירות את השוקולד המריר לתוך התערובת ומערבבים.

  5. מפזרים את אגוזי המלך ומערבבים.

  6. משמנים תבנית אפייה מרובעת 20 ס״מ ויוצקים לתוכה את הבלילה. 

  7. אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות במשך 30 דקות או עד שהקיסם יוצא לח.

     

     

     

     

     

     

     

     

     

 

 

 

תגיות:

Please reload

וופל בלגי עם יוגורט וקמח עדשים

October 19, 2019

פנקייק תבלינים לחורף עם קמח שיבולת שועל וקינואה

October 19, 2019

גרנולה פשתן, קינואה, אגוזים ופירות יער

September 9, 2019

1/2
Please reload

© כל הזכויות שמורות להודליה כצמן 2017

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

חפשו את המתכונים הבריאים והטעימים שלי גם ב: