Babycare_icon.png
Bmyguest.png
Bfit.png
Book_Banner1.jpg

עוגת בננה חמאת בוטנים מקמח קינואה וכוסמין עם קרם קוקוס בננה

October 31, 2018

 

 

 

מצרכים:

½ כוס קמח קינואה

1 כוס קמח כוסמין מלא

1 כוס קמח כוסמין לבן (או 2 כוסות קמח כוסמין לבן)

2  כפיות אבקת אפיה ללא אלומיניום

¼ כפית סודה לשתיה

3 בננות מעוכות

14 כפות שמן קוקוס מומס

2 ביצי חופש אורגניות

½ כוס יוגורט בטעם בננה

¼ כוס סירופ אגבה / מייפל / מולסה / סילאן / קוקוס / לתת אורז

½ כוס סוכר קוקוס

1/3 כוס חמאת בוטנים טבעית ללא סוכר

1 כוס נטיפי חמאת בוטנים

1 כפית תמצית וניל

1 כפית קינמון טחון

 

לקרם קוקוס:

1 פחית קרם קוקוס 22% שומן (להשרות 48 שעות במקרר)

* ניתן להמיר את הקרם קוקוס לשמנת מתוקה לגרסה החלבית

2 בננות מעוכות

5 כפות אבקת סוכר קוקוס או פודינג וניל

 

לקישוט:

בוטנים קלויים

שוקולד מריר

בננה מיובשת

 

אופן הכנה:

  1. בקערת מיקסר טורפים את הביצים עם הסירופ והסוכר קוקוס.

  2. מוסיפים את היוגורט וממשיכים לטרוף.

  3. מוסיפים את החמאת בוטנים, השמן קוקוס, הבננות ותמצית הוניל.

  4. בקערה נפרדת מערבבים את הקמחים עם הקינמון, אבקת האפיה והסודה.

  5. מוסיפים את נטיפי הבוטנים ומשמנים תבנית אינגליש קייק.

  6. מעבירים את הבלילה לתוך התבנית, אופים בחום של 176 מעלות במשך 35-40 דקות או עד שהעוגה מזהיבה וקיסם יוצא לח עם פירורים.

  7. הכנת הקרם: מקציפים את כל החומרים בעזרת מיקסר ומורחים על העוגה.

 

 

 

 

תגיות:

Please reload

וופל בלגי עם יוגורט וקמח עדשים

October 19, 2019

פנקייק תבלינים לחורף עם קמח שיבולת שועל וקינואה

October 19, 2019

גרנולה פשתן, קינואה, אגוזים ופירות יער

September 9, 2019

1/2
Please reload

© כל הזכויות שמורות להודליה כצמן 2017

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

חפשו את המתכונים הבריאים והטעימים שלי גם ב: