Babycare_icon.png
Bmyguest.png
Bfit.png
Book_Banner1.jpg

מאפינס תות בננה מקמח שיבולת שועל, לחג האהבה ולילדים

February 11, 2017

 

רכיבים ל-17 מאפינס:

1/2 כוס שמן קוקוס מומס

1/3 כוס סירופ קוקוס / מייפל

2 ביצים אורגניות

1/2 כוס שמן זית

1 בננה בשלה מעוכה

1 כפית תמצית וניל טבעית

1 כוס קמח מלא

3/4 כוס קמח שיבולת שועל / שיבולת שועל טחונה לאבקה

1 כפית אבקת אפיה ללא אלומיניום

1 כפית סודה לשתיה

קורט מלח

1 -1/2 כוסות תותים טריים פרוסים גס

 

אופן הכנה:

1. תחילה טורפים את השמן קוקוס המומס עם הביצים, הוניל והסירופ. 

2. בקערה נפרדת, מערבבים את השיבולת שועל, הקמח המלא, אבקת האפיה, הסודה והמלח.

3. מאחדים את שתי התערובות, ומוסיפים את השמן זית והבננה המעוכה, ומערבבים היטב.

4. מוסיפים את התותים הפרוסים, ומערבבים בעזרת כף עץ.

5. אופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות, במשך 20 דקות. 

 

 

 

 

 

 

 

תגיות:

Please reload

וופל בלגי עם יוגורט וקמח עדשים

October 19, 2019

פנקייק תבלינים לחורף עם קמח שיבולת שועל וקינואה

October 19, 2019

גרנולה פשתן, קינואה, אגוזים ופירות יער

September 9, 2019

1/2
Please reload

© כל הזכויות שמורות להודליה כצמן 2017

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

חפשו את המתכונים הבריאים והטעימים שלי גם ב: