Babycare_icon.png
Bmyguest.png
Bfit.png
Book_Banner1.jpg

מאפינס פרג שוקולד מקמח כוסמין מלא עם קרם שוקו אבוקדו

July 31, 2019

 

חייבת להודות שאני ממש אובססיבית כלפי הקאפקייק הספציפי הזה! הוא כל כך דקדנטי, מכיל כל כך הרבה מרכיבים טעימים והשילוב בין הפרג לשוקולד - טטטטטעעעעיייםםםם! חייבים לנסות!

 

המתכון:

המצרכים:

1 כוס קמח כוסמין מלא

1 כפית אבקת אפיה

2 כפות אבקת קקאו אורגני איכותי

1/4 כוס סירופ אגבה / 1/4 כוס סוכר קנים אורגני

100 גרם פרג טחון

1 תפוח גרנד סמיט גדול - קלוף ומגורר גס

1/4 כוס שמן זרעי ענבים / בוטנים / כל שמן בריא אחר

3/4 כוס יוגורט עזים (אני השתמשתי בטעם תות ללא סוכר, של מחלבת טל)

2 ביצים

1/5 כפית קינמון

1/4 כפית הל (קרדמון)

1 מקל וניל

 

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-180 מעלות.

2. מערבבים את הקמח, האבקת אפיה, הקקאו, הפרג והתבלינים.

3. יוצרים גומה קטנה ובתוכה שמים את תפוח העץ המגורר (לא לסחוט יותר מדי, שישאר רטוב)

4. בקערה נפרדת מערבבים ביצים, שמן ויוגורט ומוזגים את כל הכמות בבת אחת על החומרים היבשים ובוחשים בעזרת כף עץ לתערובת אחידה אבל לא יותר מדי.

5. מעבירים לתבניות מאפינס משומנות (בשמן זרעי ענבים) כמעט עד הקצה, ואופים במשך 25-30 דקות עד שקיסם הננעץ במרכזם יוצא יבש. 

 

הכנת הקרם:

2 אבוקדו רכים

1/4 כוס קקאו אורגני

1/3 כוס קרם קוקוס קר (ששהה לפחות לילה במקרר)

3 כפות מייפל

150 גרם שוקולד מריר 70% - מומס

 

* מכניסים את כל המצרכים חוץ מהשוקולד המומס לתוך מעבד מזון ומפעילים למשך 20 שניות.

מוסיפים את השוקולד המומס (שהספיק להתקרר בינתים), ומפעילים את המעבד מזון לעוד 10 שניות, או עד שהקרם אחיד.

אם הקרם לא מספיק סמיך, ניתן להחזיק במקרר עד הקישוט וההגשה.

מקשטיםאת המאפינס, אוכלים בריא וטעים :)

 

 

 

 

 

Please reload

וופל בלגי עם יוגורט וקמח עדשים

October 19, 2019

פנקייק תבלינים לחורף עם קמח שיבולת שועל וקינואה

October 19, 2019

גרנולה פשתן, קינואה, אגוזים ופירות יער

September 9, 2019

1/2
Please reload

© כל הזכויות שמורות להודליה כצמן 2017

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

חפשו את המתכונים הבריאים והטעימים שלי גם ב: