Babycare_icon.png
Bmyguest.png
Bfit.png
Book_Banner1.jpg

עוגת עולש וקמח שקדיםללא גלוטן

February 24, 2019

 

 

מצרכים:

2/3 כוס קמח שקדים

1 כוס סוכר קוקוס

1 כוס שמן קוקוס מומס / שמן בריא אחר

1 1/3 כוס קמח תמי ללא גלוטן / קמח שיבולת שועל ללא גלוטן / קמח כשר לפסח

2 כפות מלאות אבקת עולש

2 ½ כפיות אבקת אפיה ללא אלומיניום

½ כפית סודה לשתיה

1 כפית קינמון טחון

4 ביצי חופש אורגניות

3 כפות משקה שקדים / שיבולת שועל

 

אופן הכנה:

  1. טורפים את הביצים עם השמן המשקה שקדים וסוכר הקוקוס.

  2. מוסיפים את הקמחים, העולש, אבקת האפיה והסודה והקינמון.

  3. משמנים ומקמחים תבנית אפיה עגולה 16 ס״מ, ויוצקים לתוכה את הבלילה.

  4. אופים בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות במשך 25-30 דקות או עד שקיסם יוצא לח עם פירורים.

  5.  

     

     

     

     

     

     

     

     

     

 

 

 

תגיות:

Please reload

וופל בלגי עם יוגורט וקמח עדשים

October 19, 2019

פנקייק תבלינים לחורף עם קמח שיבולת שועל וקינואה

October 19, 2019

גרנולה פשתן, קינואה, אגוזים ופירות יער

September 9, 2019

1/2
Please reload

© כל הזכויות שמורות להודליה כצמן 2017

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

חפשו את המתכונים הבריאים והטעימים שלי גם ב: