Babycare_icon.png
Bmyguest.png
Bfit.png
Book_Banner1.jpg

עוגת אספרסו, קרם ריקוטה ואגוזי לוז מקמח קוקוס

 

מצרכים:

1 כוס קמח קוקוס אורגני טבעוני של נוטרה זן

8 ביצי חופש אורגניות

1 כפית אבקת אפיה ללא אלומיניום

1/2 כוס יוגורט עזים

5 כפות שמן קוקוס מומס של נוטרה זן

1/8 כוס סירופ קוקוס אורגני של נוטרה זן

2 כפות קרם קוקוס אורני טבעוני של נוטרה זן

1 כפית קינמון

1 כפית אספרסו טחון

1 כפית מחית וניל אורגנית

1/2 כפית כוסברה טחונה

1/2 כפית אניס טחון

 

לקרם:

350 גרם קרם קוקוס של נוטרה זן (רק השומן ללא המים. יש לשמור את הפחית במקר למשך 3-4 ימים לפני השימוש)

150 גרם גבינת ריקוטה

פודינג וניל

 

לקישוט:

1 כוס אגוזי לוז

אספרסו / קפה טחון

קוקוס טחון

 

אופן הכנה:

1. מפזרים את אגוזי הלוז על מגש טוסטר אובן וקולים במשך 10 דקות. מקררים וקוצצים גס.

2. בתוך קערת מיקסר מערבבים את הקמח קוקוס, אבקת האפיה, האספרסו והתבלינים.

3. מוסיפים את הביצים אחת אחת תוך כדי ערבוב, את יוגורט, הקרם קוקוס, הסירופ קוקוס, השמן קוקוס המומס והוניל ומערבבים לבלילה חלקה.

4. משמנים 2 תבניות אינגליש קייק ויוצקים לתוכן את הבלילה.

5. אופים בתנור שחומם מראש ל-165 מעלות במשך 30-35 דקות עד שקיסם יוצא נקי.

6. מוציאים את העוגות מהתנור ונותנים להן להתקרר. 

7. מתחילים לעבוד על הקרם: מערבבים בעדינות בעזרת מטרפה ידנית את כל המרכיבים במשך דקה-שתיים עד שמתקבל קרם אחיד. (אם הקרם נוזלי, אפשר לשמור במקרר למשך שעה לפני השימוש).

8. פורסים על 2 העוגות לרוחב ומורחים קרם בין 4 השכבות. מעל כל שכבה מפזרים קפה, קוקוס ואגוזי לוז קצוצים. 

9. מקשטים את השכבה העליונה עם קפה ואגוזי לוז, ומאחסנים במקרר עד להגשה.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

תגיות:

Please reload

וופל בלגי עם יוגורט וקמח עדשים

October 19, 2019

פנקייק תבלינים לחורף עם קמח שיבולת שועל וקינואה

October 19, 2019

גרנולה פשתן, קינואה, אגוזים ופירות יער

September 9, 2019

1/2
Please reload

© כל הזכויות שמורות להודליה כצמן 2017

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

חפשו את המתכונים הבריאים והטעימים שלי גם ב: