Babycare_icon.png
Bmyguest.png
Bfit.png
Book_Banner1.jpg

מאפינס שוקולד-טחינה

January 7, 2017

 

המתכון של נעמי קורש

 

מצרכים:

1 כוס טחינה גולמית לבנה או עיסת שקדים/קשיו/לוז
2 ביצים
1/3 כוס דבש (מתיקות עדינה. ניתן להוסיף)
5 כפות קקאו גדושות
קורט מלח
כף אבקת אפייה
כף גדושה שמנת חמוצה 27% 
תוספות אפשריות: שברי שוקולד 85% / אגוזי מלך / פתיתי קוקוס.

 

אופן הכנה:

לערבב הכל היטב, לשפוך לתבניות מאפינס (יוצא בערך 8 יחידות) ולאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, למשך 15 דקות.

דגשים חשובים:
- חשוב לא לאפות יותר מדי, הכי טעים כשהבפנים עדיין נימוח
- חשוב להשתמש בחלק העליון של הטחינה / חמאת אגוזים, השומני יותר, ולא בחלק התחתון היבש. זה משפיע מאוד על המרקם.
- אם אתם משתמשים בטחינה, חשוב שהיא תהיה לבנה ולא מלאה. אחרת עשוי לצאת מר.

Please reload

וופל בלגי עם יוגורט וקמח עדשים

October 19, 2019

פנקייק תבלינים לחורף עם קמח שיבולת שועל וקינואה

October 19, 2019

גרנולה פשתן, קינואה, אגוזים ופירות יער

September 9, 2019

1/2
Please reload

© כל הזכויות שמורות להודליה כצמן 2017

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

חפשו את המתכונים הבריאים והטעימים שלי גם ב: