Babycare_icon.png
Bmyguest.png
Bfit.png
Book_Banner1.jpg

עוגיות קוקוס ופטל לפסח

August 21, 2016

 

למה קניתי כל השנים האלה עוגיות קוקוס בחנות, אם אפשר להכין כאלה ואפילו יותר טעימות, בבית?! 

הוספתי למתכון גם פטל קפוא ויצא מעולה! והמתכון ממש פשוט:

 

אז מה צריך?

400 גרם קוקוס קצוץ / טחון

1/4 כוס סירופ אגבה / מייפל / דבש

מקל וניל

קורט מלח

1 ו-1/4 פטל קפוא

3 חלבונים גדולים

2 כפות שמן קוקוס מומס

100 גרם שוקולד מריר איכותי (השתמשתי ב85%)

 

אופן הכנה:

1. ערבבו את הקוקוס בתוך מעבד מזון במשך דקה.

2. בקערה נפרדת, טרפו את החלבונים, השמן קוקוס, האגבה, המלח והוניל.

3. העבירו את תערובת החלבונים לתוך הקוקוס והפעילו שוב את המעבד בערך לדקה שתיים.

4. בעזרת כף עץ, ערבבו את הפטל לתוך הבצק, אך לא יותר מדי, כדי שחתיכות פטל קטנות ישארו ורוב הקוקוס יהפוך לורוד.

5. הכינו בעזרת כף כדורים יפים, והניחו אותם על גבי נייר אפיה. אפשר להניח את העוגיות קרובות אחת לשניה על המגש, מכייון שהן לא תופחות.

6. הכניסו את המגש לתנור שחומם מראש ל-160 מעלות, ואפו אותן במשך 20-30 דקות, עד שהן מזהיבות.

7. הוציאו את העוגיות מהתנור ותנו להן להתקרר היטב. לאחר מכן, בעזרת שיטת בן מארי, המיסו את השוקולד המריר, וטבלו את העוגיות בשוקולד. אפשר לקשט גם עם השוקולד מעל.

 

זהו, שיהיה פסח שמח ואפיה מהנה! נפגש במתכון הבא :)

 

 

 

 

 

Please reload

וופל בלגי עם יוגורט וקמח עדשים

October 19, 2019

פנקייק תבלינים לחורף עם קמח שיבולת שועל וקינואה

October 19, 2019

גרנולה פשתן, קינואה, אגוזים ופירות יער

September 9, 2019

1/2
Please reload

© כל הזכויות שמורות להודליה כצמן 2017

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

חפשו את המתכונים הבריאים והטעימים שלי גם ב: