• הודליה כצמן

עוגת יוגורט מקמח שקדים וכוסמין מלא


מצרכים:

6 כפות שמן קוקוס מומס

6 כפות תה לימון חזק פושר

3 ביצי חופש אורגניות

1 כוס סוכר קוקוס

1 וחצי כפיות תמצית וניל אורגנית

3 גביעי יוגורט בטעם אגס / קיווי (450 גרם)

2 כוסות קמח כוסמין / כוסמין מלא

½ כוס קמח שקדים

או 2 וחצי כוסות קמח כוסמין

2 וחצי כפיות אבקת אפיה ללא אלומיניום

*אופציה למי שאוהב קצת יותר מתוק: ניתן להוסיף עוד 2-3 כפות סירופ אגבה או מייפל

שימו לב! שגם היוגורט מתוק.

שילובים נוספים של יוגורט ותה במתכון:

450 גרם יוגורט אפרסק + 6 כפות תה אפרסק חזק

450 גרם יוגורט פירות יער + 6 כפות תה פירות יער חזק

450 גרם יוגורט אננס + 6 כפות תה פינה קולדה חזק

450 גרם יוגורט פסיפלורה + 6 כפות תה פסיפלורה חזק

אופן הכנה:

1. טורפים את הביצים.

2. מוסיפים את השמן קוקוס, הוניל, היוגורט, התה והסירופ וממשיכים לטרוף.

3. בקערה נפרדת מנפים את הקמח ואבקת האפיה.

4. מוסיפים את הסוכר קוקוס.

5. מאחדים את שתי התערובות.

6. משמנים תבנית אינגליש קייק ומעבירים לתוכה את הבלילה.

7. אופים בתנור שחומם מראש ל-176 מעלות במשך 40-45 דקות או עד שקיסם יוצא לח עם פירורים.


109 views