• הודליה כצמן

לקט ירקות בתנור


מצרכים:

סיר שמיועד לאפיה בתנור

כל הירקות שנשארו אצלכם בבית: חצילים, קישואים, בטטה, כרובית, קולורבי, שומר, בצל, גזר

מלח

פלפל

כורכום

שום

פפריקה אדומה

אופן הכנה:

1. לקלף את כל הירקות, לפרוס לקוביות.

2. לחתוך בצל ולטגן על שמן זית עד שהופך לשרוף.

3. זורקים את הירקות לתוך המחבת ומטגנים.

4. מוסיפים את כל התבלינים ומערבבים בעזרת כף עץ.

5. להוסיף כוס מים ולבשל על אש קטנה כדי שהירקות יתבשלו בתוך המיץ, עד שהם נאפים אבל לא מאבדים את הצורה שלהם (כמעט מוכנים(.

מפזרים מעל זעתר, מחממים תנור ל250 מעלות עם גריל, ומכניסים את הסיר לתוך התנור ל10 דקות עד שהירקות מזהיבים. 6.מגישים עם הסיר החם לשולחן.