• הודליה כצמן

גלידת קשיו שוקולד


מצרכים:

2 וחצי כוסות קשיו (שהיה ספוג במים במשך 24 שעות)

1 פחית / כוס חלב קוקוס (עד 17% שומן)

1/2 כוס חלב שקדים

1/8 כוס מיץ לימון סחוט

1/3 כוס סירופ מייפל

2 כפות קקאו אורגני

1 וחצי כוסות מים

* אפשרות: 3 כפות ממרח שוקולד אורגני

אופן הכנה:

1. 24 שעות לפני: מכניסים את הקשיו לתוך קערה ומכסים במים.

2. אחרי שהקשיו הפכו לרכים, מעבירים אותם לבלנדר, מוסיפים את המים ובעזרת פולסים קצרים מתחילים לטחון את הקשיו.

3. מוסיפים את שאר המצרכים ומפעילים את הבלנדר על מהירות בינונית, מערבבים עד שמתקבל מרקם קטיפתי ורך, ללא גושים וללא שאריות אגוזים. ניתן לעצור את הבלנדר מדי פעם ולערבב עם כף, כדי להקל על הפעולה.

4. ממלאים שקעי ארטיק או מאחסנים בקופסא.

* שימו לב, אם אתם שומרים את הגלידה בתוך קופסא, יש להפשיר אותה כרבע שעה - חצי שעה לפני ההגשה. מערבבים ומגישים.

#גלידות #שוקולד