• הודליה כצמן

עוגת טרמיסו עם קרם קוקוס ומסקרפונה


מצרכים:

אריזת ביסקוויטים ביצים 400 גרם

½ כוס קפה אספרסו חזק (פושר)

לקרם:

750 גרם קרם מסקרפונה למריחה

1 ו ½ כוסות שמנת מתוקה או קרם קוקוס 22% שומן

1 כפית תמצית וניל

1 כפית קפה נמס / טחון

4 כפות סירופ אגבה / דבש / מייפל (אפשר להוסיף יותר – לטעמכם)

* אופציה: ½ כפית תמצית רום

* לקישוט: ¼ כוס אבקת קקאו

אופן הכנה:

  1. לטבול את הביסקוויטים בתוך הקפה ולהניח על משטח נייר אפיה, לשמור במקרר בזמן הכנת הקרם.

  2. מכינים את הקרם: בתוך קערת מיקסר מערבלים את כל המצרכים חוץ מאבקת הקקאו.

  3. מסדרים את הביסקוויטים לאורך בתוך תבנית אינגליש קייק, מורחים מעל את הקרם, מעל שכבת ביסקוויטים נוספת, ומעל עוד שכבת קרם.

מפזרים קקאו מעל

#עוגות