• הודליה כצמן

כדורי לחם טחינה ושומשום ללא גלוטן


מצרכים:

9 כפות טחינה גולמית משומשום מלא

6 ביצי חופש אורגניות

1 וחצי כפית אבקת אפיה ללא אלומיניום

1 כפית סירופ קוקוס אורגני או מייפל

1 כף שמן זית איכותי

1/2 כפית מלח

1 כפית זעתר

2 כפות אבקת מרק ירקות אורגנית של נוטרה זן (אפשרי)

1 כפית כורכום

1/4 כפית צ׳ילי גרוס

1 כפית פפריקה

1 כפית שום טחון

לקישוט:

שומשום

לניגוב:

Mayo רמולד בטעם מלפפונים ושמיר של נוטרה זן

אופן הכנה:

מערבבים את כל המרכיבים יחד. משמנים תבנית מאפינס או תבנית כדורי קייקפופס במולטי טוסטר, מחממים ויוצקים את הבלילה לתוך התבנית. אופים כ-5-7 דקות עד שהכדורים מתנפחים ומזהיבים.

* לאפיה בתנור: בתוך תבניות מאפינס - 176 מעלות למשך 8-10 דקות.

* ללחם: ניתן להכין לחם מהבלילה ולאפות בתבנית אינגליש קייק במשך 20-30 דקות.