• הודליה כצמן

פסטה אפונה עם מוצרלה ופומודורו בזיליקום


מצרכים ל-2 מנות:

1/2 אריזת פסטה אפונה אורגנית

כרישה

בצל ירוק - לפי הטעם

רוטב עגבניות פומודורו בזיליקום או זוקיני

1 כוס אפונה ירוקה טריה או קפואה

מוצרלה - לפי הטעם

שמן זית - לפסטה

אופן הכנה:

1. מבשלים את הפסטה לפי ההוראות על כבי האריזה.

2. מקפיצים את הכרישה והבצל הירוק.

3. מוסיפים את הרוטב עגבניות ומרתיחים.

4. מפזרים מעל את האפונה ומבשלים במשך מספר דקות.

5. מסננים את הפסטה, מוסיפים קצת שמן זית, מערבבים ומניחים בתוך קערת פסטה.

6. יוצקים את הרוטב מעל, מפזרים מוצרלה לקישוט, אוכלים ונהנים.