• הודליה כצמן

ממרח פקאן ומייפל


מצרכים‭ ‬ל5‭-‬6‭ ‬סנדוויצ'ים‭:‬

2 ‬כוסות‭ ‬פקאן

1/2 כפית‭ ‬מלח

4 ‬כפות‭ ‬סירופ‭ ‬מייפל

1/2 ‬כוס‭ ‬מים‭ / ‬תה‭ ‬ארל‭ ‬גריי

1/4 כפית‭ ‬קינמון

‭*‬אופציה‭: ‬1‭ ‬כף‭ ‬קקאו‭ ‬אורגני

אופן‭ ‬הכנה‭:‬

1. להשרות‭ ‬את‭ ‬הפקאן‭ ‬בתוך‭ ‬קערת‭ ‬מים‭ ‬במשך‭ ‬שעה‭.‬

2. מרפדים‭ ‬תבנית‭ ‬אפיה‭ ‬ומפזרים‭ ‬עליה‭ ‬את‭ ‬הפקאנים‭. ‬מכניסים‭ ‬לטוסטר‭ ‬אובן‭ ‬‭ ‬

‭ ‬למשך‭ ‬5‭-‬7‭ ‬דקות‭ ‬על‭ ‬180‭ ‬מעלות‭ (‬ללא‭ ‬טורבו‭)‬‭, ‬מערבבים‭ ‬מדי‭ ‬פעם‭ ‬עד‭ ‬שהם‭ ‬מזהיבים.

3. ‬מכניסים‭ ‬את‭ ‬הפקאנים‭ ‬החמים‭ ‬ואת‭ ‬שאר‭ ‬הרכיבים‭ ‬לתוך‭ ‬מעבד‭ ‬מזון‭ ‬ומפעילים‭ ‬למשך 2 דקות.

4. ‬מעבירים‭ ‬חצי‭ ‬מהכמות‭ ‬לתוך‭ ‬בלנדר‭ ‬ומפעילים‭ ‬ניתן‭ ‬להוסיף‭ ‬תה‭ / ‬מים‭ ‬במקרה‭ ‬הצורך.

5. ‬כשהעיסה‭ ‬מקבלת‭ ‬מרקם‭ ‬חלק‭ ‬ומשחתי‭ ‬מעבירים‭ ‬אותה‭ ‬לקופסה‭, ‬וחוזרים‭ ‬על‭ ‬

‭ ‬הפעולה‭ ‬עם‭ ‬החצי‭ ‬השני‭ ‬של‭ ‬הפקאנים‭.‬

#ממרחים

365 views