• הודליה כצמן

כדורי תמרים ושוקולד


מצרכים:

2 כוסות תמרים

4 כפות קאו אורגני

1 כף שמן קוקוס

1 כפית מחית וניל

3 כפות אספרסו פושר

1/4 כוס אגוזי מלך קצוצים דק

לציפוי:

שוקולד מריר מומס

קוקוס טחון

קקאו

אופן הכנה:

1. מכניסים את התמרים למים רותחים ומשאירים בצד ל10 דקות. מקלפים אותם ומוציאים את הגלעין.

2. בעזרת בלנדר מוט הופכים למחית.

3. מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים הכל.

4. יוצרים כדורים יפים ומגלגלים בתוך הקוקוס או הקקאו, או טובלים בשוקולד מומס.