• הודליה כצמן

גלידה אספרסו טבעונית עם קרם קוקוס


מצרכים‭:‬

1 כוס‭ ‬קרם‭ ‬קוקוס‭ ‬אורגני

1 כוס‭ ‬אספרסו‭ ‬ארוך‭ (‬אפשר‭ ‬נטול‭ ‬קפאין‭)‬

1 ‬כוס‭ ‬חלב‭ ‬שקדים

4 כפות‭ ‬סירופ‭ ‬אגבה‭ ‬או‭ ‬מייפל

1 ‬כפית‭ ‬תמצית‭ ‬וניל

‭*‬ניתן‭ ‬לשלב‭ ‬פולי‭ ‬קקאו‭ ‬או‭ ‬שוקולד‭ ‬מריר‭ ‬קצוץ

אופן‭ ‬הכנה‭:‬

1. מערבבים‭ ‬את‭ ‬כל‭ ‬החומרים‭ ‬בתוך‭ ‬קערה‭ ‬אחת‭.‬

2. מוסיפים‭ ‬את‭ ‬השוקולד‭ ‬ומעבירים‭ ‬לתוך‭ ‬תבניות‭ ‬גלידה‭ ‬או‭ ‬לקופסת‭ ‬פלסטיק‭.‬

3. מאחסנים‭ ‬במקפיא‭ ‬במשך‭ ‬6‭ ‬שעות‭ ‬לפני‭ ‬ההגשה‭.‬

‭*‬ניתן‭ ‬להפשיר‭ ‬כ‭-‬10‭ ‬דקות‭ ‬לפני‭ ‬ההגשה‭.‬