• הודליה כצמן

קינוח קרמבל קקאו שיבולת שועל וגלידה ללא גלוטן


מצרכים ל-2 כוסות:

1 כוס קמח שיבולת שועל ללא גלוטן

2 כפות קקאו אורגני

1/4 כוס שמן קוקוס מומס

1 כף סירופ קוקוס או מייפל

2 כפות מים קרים

1/2 כפית קינמון טחון

1/4 כוס אגוזי מלך קצוצים

אופן הכנה:

1. מערבבים את כל החומרים יחד.

2. מעבירים לתוך תבניות מאפינס עד 1/2 גובה.

3. אופים בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות במשך 5 דקות.

4. מצננים ומרכיבים את המנה: מפזרים שכבת פירורי קרמבל בתוך כוס זכוכית, מכסים עם גלידת וניל, מכסים מעל עם שכבת קרמבל נוספת, גלידה, קרמבל, גלידה. ניתן לקשט עם אגוזים, דובדבנים או פטל.

#גלידה #קינוחיכוסות