• הודליה כצמן

​​בלינצ׳ס כוסמת ירוקה וקינמון לארוחת בוקר טעימה מפנקת


בוקר טוב חברים! יש לי וידוי קטן. אכלתי הרבה קרפים ובלינצ׳סים בחיים שלי, אבל באמת זה אחד הטובים שיצא לי לטעום או להכין. השילוב הזה של הכוסמת והריוויון פשוט מושלם, ואתם תבינו על מה אני מדברת כשתכינו בעצמכם ;)

מצרכים:

1 כוס קמח כוסמת ירוקה

1 כוס קמח רגיל / מלא

1 כפית אבקת אםיה ללא אלומיניום

1 כפית קינמון

1/2 כפית ג׳ינג׳ר טחון

1 כוס ריוויון

1 כוס חלב שקדים או אורז

1 כוס מים

2 ביצי חופש אורגניות

3 כפות שמן קוקוס

2 כפות סירופ אגבה / סילאן / מייפל

קורט מלח

1 כפית תמצית וניל

אופן הכנה:

1. מערבבים את כל החומרים בתוך קערת מעבד מזון.

2. משמנים מחבת ומחממים היטב.

3. משתמשים במצקת ויוצקים למרכז המחבת את הבלילה, מפזרים על כל שטח המחבת, מטגנים 2 דקות או עד שהקצוות מזהיבים והופכים. מטגנים דקה נוספת ומורידים מהאש. עורמים את הבלינצ׳ס אחד על השני בתוך הצלחת ומגישים חם!!!!