• הודליה כצמן

פאי בראוניז שוקולד עם סוכר קוקוס וקמח כוסמין


מצרכים:

85 גרם שמן קוקוס מומס

70 גרם שוקולד מריר 70% מומס

1/2 כוס סוכר קוקוס

1/4 כוס סירופ לתת אורז / מייפל / סירופ קוקוס / אגבה

1 כפית תמצית וניל טהורה

3 ביצי חופש אורגניות

1/4 כוס קמח כוסמין לבן

1/4 כוס קמח כוסמין מלא

1/2 כוס אבקת קקאו אורגני

1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים גס

אופן הכנה:

  1. בתוך קערת מיקסר מערבבים את הקמחים ואבקת הקקאו.

  2. מוסיפים את השמן קוקוס המומס והביצה וממשיכים לערבב.

  3. מוסיפים בהדרגה את שאר המצרכים חוץ מהשוקולד והאגוזים.

  4. יוצקים בזהירות את השוקולד המריר לתוך התערובת ומערבבים.

  5. מפזרים את אגוזי המלך ומערבבים.

  6. משמנים תבנית אפייה מרובעת 20 ס״מ ויוצקים לתוכה את הבלילה.

  7. אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות במשך 30 דקות או עד שהקיסם יוצא לח.

#שוקולד