• הודליה כצמן

ממרח קשיו, שוקולד לבן ואבקת מאצ׳ה


מצרכים‭ ‬לממרח‭ ‬קשיו‭ ‬5‭-‬6‭ ‬סנדוויצ'ים‭:‬

1 וחצי כוסות‭ ‬קשיו‭ ‬טבעי

2 כפות‭ ‬סירופ‭ ‬אגבה‭ / ‬מייפל‭ / ‬דבש

1/2 כפית‭ ‬תמצית‭ ‬וניל‭ ‬טהורה

1/4 כפית‭ ‬מלח

30 גרם‭ ‬שוקולד‭ ‬לבן‭ ‬איכותי

‭*‬‭ ‬אופציה‭: ‬1‭ ‬כפית‭ ‬אבקת‭ ‬תה‭ ‬ירוק‭ ‬מאצ'ה

‭* ‬אופציה‭: ‬פירורי‭ ‬בייגלה‭ ‬מלוח‭ ‬5‭ ‬ח‮'‬

‭‬‭ ‬לגרסה‭ ‬המהירה‭ ‬יותר‭:‬

ניתן‭ ‬לרכוש‭ ‬ממרח‭ ‬קשיו‭ ‬בחנויות‭ ‬טבע‭:‬

1/4 כוס‭ ‬ממרח‭ ‬קשיו

30 גרם‭ ‬שוקולד‭ ‬לבן‭ ‬איכותי

‭* ‬אופציה‭: ‬1‭ ‬כפית‭ ‬אבקת‭ ‬תה‭ ‬ירוק‭ ‬מאצ'ה

‭* ‬אופציה‭: ‬פירורי‭ ‬בייגלה‭ ‬מלוח‭ ‬5‭ ‬ח‮'‬

אופן‭ ‬הכנה‭ - ‬ממרח‭ ‬קשיו‭:‬

1. משרים‭ ‬את‭ ‬הקשיו‭ ‬בתוך‭ ‬מים‭ ‬למשך‭ ‬שעתיים‭.‬

2. מחממים‭ ‬טוסטר‭ ‬אובן‭ ‬ל‭-‬180‭ ‬מעלות‭ ‬וקולים‭ ‬את‭ ‬הקשיו‭ ‬כ‭-‬6‭ ‬דקות‭ ‬עד‭ ‬להזהבה‭. ‬

3. ‬מעבירים‭ ‬את‭ ‬הקשיו‭ ‬החם‭ ‬יחד‭ ‬עם‭ ‬שאר‭ ‬המצרכים‭ (‬ללא‭ ‬הבייגלה‭) ‬לתוך‭ ‬מעבד‭ ‬מזון‭ ‬

‭ ‬ומפעילים‭ ‬למשך‭ ‬2‭ ‬דקות‭. ‬

4. ‬לקבלת‭ ‬מרקם‭ ‬משחתי‭ - ‬אפשר‭ ‬להשתמש‭ ‬בבלנדר‭ (‬רק‭ ‬שימו‭ ‬לב‭ ‬להכניס‭ ‬כל‭ ‬פעם‭ ‬

‭ ‬כמות‭ ‬קטנה‭ ‬יחסית‭, ‬בערך‭ ‬1‭/‬3‭ ‬מהתערובת‭ ‬שנמצאת‭ ‬כרגע‭ ‬במעבד‭ ‬המזון‭). ‬

‭ ‬ניתן‭ ‬בשלב‭ ‬זה‭ ‬להוסיך‭ ‬1‭/‬8‭ ‬כוס‭ ‬מים‭ ‬ולהפעיל‭ ‬את‭ ‬הבלנדר‭.‬

5. מערבבים‭ ‬את‭ ‬הממרח‭ ‬עם‭ ‬פירורי‭ ‬הבייגלה‭ ‬ומורחים‭ ‬על‭ ‬הסנדוויץ‮'‬‭ ‬בכייף‭.‬

#ממרחים