• הודליה כצמן

מאפינס אוכמניות משיבולת שועל ושוקולד לבן


מצרכים ל-10 מאפינס:

1 1/2 כוסות קמח כוסמין מלא

1 כוס שיבולת שועל עבה

1 כפית אבקת אפיה ללא אלומיניום

1/2 כפית סודה לשתיה

1 כוס יוגורט בטעם אוכמניות

1/2 כוס מחית תפוחים ואוכמניות

1 ביצה אורגנית טרופה

1/4 כוס סילאן

1 מקל וניל

1 כוס אוכמניות קפואות

1/2 כוס פתיתי שוקולד לבן

אופן הכנה:

1. הוציאו את האוכמניות מהמקפיא וקמחו אותן.

2. מערבבים את הקמח, השיבולת שועל, אבקת האפיה והסודה, ומניחים בצד.

3. בתוך קערה נפרדת מערבבים את את היוגורט, המחית תפוחים-אוכמניות, הביצה, הסילאן והוניל.

4. מעבירים את התערובת לתוך תערובת הקמח, ומאחדים.

5. מוסיפים את פתיתי השוקולד והאוכמניות, ומערבבים בעדינות.

6. משמנים תבניות מאפינס וממלאים אותן עד הקצה.

7. אופים בחום של 200 מעלות במשך 20 דקות.

#מאפינס