• הודליה כצמן

גלידת שוקולד קוקוס טבעונית עם חתיכות בראוניז


עונת הגלידות נפתחה רשמית ואני רוצה לפתוח אותה עם גלידת שוקולד קוקוס טבעונית, עם חתיכות בראוניז משעועית שחורה. מתכון ממש פשוט וקל להכנה, ללא צורך במכונה.

אז מה צריך?

2 פחיות קרם קוקוס אורגני 20% שומן

1/2 כוס + 2 כפות אבקת קקאו

1/2 כוס סירופ אגבה או סירופ לתת אורז חום

2 כפיות תמצית וניל טהורה

אופן הכנה:

1. מעבירים את כל החומרים בבת אחת לתוך בלנדר, ומערבבים לקבלת תערובת קרמית אחידה.

2. בשלב זה אפשר להוסיף מרכיבים נוספים לפי טעמכם, כמו למשל: שוקולד מריר קצוץ, עוגיות שוקולד, אגוזים, תמצית שקדים וכו׳... אני העדפתי להוסיף בראוניז משעועית שחורה, תוכלו למצוא את המתכון כאן:

http://www.bake-care.com/#!Black-Beans-Chocolate-Cherry-Brownies/c1rfl/55267ef10cf215f35a50d3b2

3. מערבבים היטב ומעבירים למקרר לשעה-שעתיים. לאחר מכן מערבבים שוב ומעבירים למקפיא ללילה או לפחות ל-6 שעות.

4. מוציאים את הגלידה מהמקפיא כ-10-20 דקות לפני ההגשה. אחרי ההפשרה אפשר לטחון מעט בעזרת מוט בלנדר או פשוט לערבב עם כף לקבלת טקסטורה מתאימה.

*הגלידה נמסה ממש מהר, לכן שלב 4 חשוב לעשות ממש לפני ההגשה.

אז שיהיה בתיאבון וקיץ שמחחחחחחחחחח ;)

#שוקולד #גלידות